A fogyasztók többsége a csapolt sört jobban szereti a palackozottnál, hiszen még mindig ez a friss sör élvezetének legjobb módja. Ugyanakkor mindinkább a tradíciót és változatosságot keresik a sörök esetében is, amit a kézműves és speciális sörök növekvő globális eladása is tükröz.
Mivel nem kell hozzá CO2-t adni, a költségek csökkennek, kevesebb karbantartásra van szükség és semmi nem érintkezik a sörrel, ami így tiszta marad.
A DraughtMaster zárt rendszere miatt a sör hosszabb ideig, az acélhordókkal összehasonlítva kevesebb mint egy hét helyett egy hónapig friss marad.
A DraughtMaster rugalmas, fél-automata csőtisztításának és az egyutas hordós megoldásának köszönhetően a sör mindig friss, az élet pedig egyszerű.
A hosszabb eltarthatóságnak köszönhetően a sör kisebb eséllyel romlik meg, így sokkal több csapolt márkát kínálhatsz, ami a jövedelmezőségednek is kedvez.
Míg az acélhordóban tárolt sör 7 nap után megromlik, a DraughtMaster zárt rendszerében a sör legalább 31 napig állandóan friss marad.
Az üveggel, vagy acélhordóval szemben a könnyű PET-palackok ökológiai lábnyoma jóval kisebb, kevesebb CO2-t bocsátanak ki.
Az egyszerű használhatóságnak köszönhetően kevesebb technikai segítségre van szükség, helyette több időd marad a csapolt sör élményének javítására, a saját üzletedre koncentrálni.
A könnyű PET-palackok rengeteg raktár helyet szabadítanak fel, és a csövek tisztításával, a CO2-szint beállításával is kevesebb idő megy el.
A DraughtMaster rendszerrel szélesítheted a sörkínálatot, teljesen új csapolt márkákat vezethetsz be, kézműves, speciális, prémium vagy szezonális fajtákat is.