Menü
Jacobsen 3 Carlsberggroup

Azért főzünk, hogy egy jobb ma és még jobb holnap világát teremtsük meg

Carlsberg Csoport Világszerte

Vannak, akiknek mélyre kell ásniuk, hogy megtalálják a céljukat. Számunkra ez mindig is kézenfekvő volt. A Carlsberg csoportot 1847-ben alapította J. C. Jacobsen sörfőző mester. J. C. Jacobsen igazi reneszánszember volt, aki a minőségben, a kutatásban és a közösség szolgálatában hitt, és megosztotta tudását sörfőző társaival. A jövőbe tekintett, és a hosszú távú növekedést értékelte a rövid távú nyereséggel szemben.

A Carlsberg Csoport napjainkban

Az évek során a fent említett értékek formálták célunkat: egy jobb máért és holnapért dolgozunk. A képzelőerő és a friss gondolkodás a DNS-ünkben van: ezt bizonyítja számtalan forradalmi újításunk az élesztő tisztításának módszerétől a pH-skála feltalálásán keresztül a forradalmian új, fenntartható Snap Pack csomagolási innovációig.

Alapítóink mentalitása és a fejlődés iránti vágyuk tett minket azzá, akik ma vagyunk: a világ egyik vezető sörgyár csoportjává. Portfóliónkban több, mint 140 márka található, amely magába foglalja a tradicionális sörmárkákat, valamint a kézműves és az alkoholmentes verziókat egyaránt.

Zászlóshajónk a Carlsberg, a világ egyik legismertebb sörmárkája. Európában a 8 legismertebb márka között tartják számon a Baltika, Carlsberg és Tuborg sört.

Közel 30.000-en dolgozunk a Carlsberg Csoportnál, termékeinket több, mint 150 országban értékesítjük.

1847

A Carlsberg alapítása

140

Márka

30.000

Munkatárs

Tudj meg többet a Rólunk