Menü

 

 

Szomjasan az innovációra

A fogyasztók többsége a csapolt sört jobban szereti a palackozottnál, hiszen még mindig ez a friss sör élvezetének legjobb módja. Ugyanakkor mindinkább a tradíciót és változatosságot keresik a sörök esetében is, amit a kézműves és speciális sörök növekvő globális eladása is tükröz.


"SZÉLESEBB VÁLASZTÉKOT AKAROK A CSAPOLT SÖRÖKBEN!"
- A FOGYASZTÓ

A piac megváltozott. A rendszer nem.

Mintegy 50 éven keresztül a csapolt söröket acélhordókban tárolták, ami mindössze 7 napig tartja frissen a sört. Így meglehetősen nehéz szélesíteni a csapolt kínálatot a sör megromlásának kockázata nélkül. Eljött az idő az újragondolásra!

A működésről

01

A sűrített levegő beáramlik a PET-palack tartályába.

Mivel nem kell hozzá CO2-t adni, a költségek csökkennek, kevesebb karbantartásra van szükség és semmi nem érintkezik a sörrel, ami így tiszta marad.

02

A PET-palack préselésével nyerhető ki a friss sör.

A DraughtMaster zárt rendszere miatt a sör hosszabb ideig, az acélhordókkal összehasonlítva kevesebb mint egy hét helyett egy hónapig friss marad.

03

A sör csapon történő átnyomása biztosítja a mindig tökéletes csapolt sör élményt.

A DraughtMaster rugalmas, fél-automata csőtisztításának és az egyutas hordós megoldásának köszönhetően a sör mindig friss, az élet pedig egyszerű.

DM-water-drops_01[2].jpg

Mit nyújt neked a DraughtMaster?

MAGASABB MEGTÉRÜLÉS

MAGASABB MEGTÉRÜLÉS

A hosszabb eltarthatóságnak köszönhetően a sör kisebb eséllyel romlik meg, így sokkal több csapolt márkát kínálhatsz, ami a jövedelmezőségednek is kedvez.

HOSSZAN TARTÓ MINŐSÉG

HOSSZAN TARTÓ MINŐSÉG

Míg az acélhordóban tárolt sör 7 nap után megromlik, a DraughtMaster zárt rendszerében a sör legalább 31 napig állandóan friss marad.

ZÖLDEBB JÖVŐ

ZÖLDEBB JÖVŐ

Az üveggel, vagy acélhordóval szemben a könnyű PET-palackok ökológiai lábnyoma jóval kisebb, kevesebb CO2-t bocsátanak ki.

FRISS SZOLGÁLTATÁS

FRISS SZOLGÁLTATÁS

Az egyszerű használhatóságnak köszönhetően kevesebb technikai segítségre van szükség, helyette több időd marad a csapolt sör élményének javítására, a saját üzletedre koncentrálni.

TÖBB SÖR, TÖBB HELY, TÖBB IDŐ

TÖBB SÖR, TÖBB HELY, TÖBB IDŐ

A könnyű PET-palackok rengeteg raktár helyet szabadítanak fel, és a csövek tisztításával, a CO2-szint beállításával is kevesebb idő megy el.

NAGYOBB VÁLASZTÉK

NAGYOBB VÁLASZTÉK

A DraughtMaster rendszerrel szélesítheted a sörkínálatot, teljesen új csapolt márkákat vezethetsz be, kézműves, speciális, prémium vagy szezonális fajtákat is.