Menü
ZERO Farming Footprint

ZERO

ÖKOLÓGIAI LÁBNYOM

Célunk az ökológiai lábnyomunk nullára redukálása

Together Towards ZERO programunkat új ESG törekvésekkel bővítve Together Towards ZERO and Beyond-dá fejlesztettük, melyben a mezőgazdáság is fontos szerepet játszik. Mezőgazdásági tevékenységeink céljául az ökológiai lábnyomunk nullára redukálását tűztük ki. Új célkitűzésünk számos tevékenységet és mérföldkövet foglal magában az upstream ellátási láncunkban, a 2030-as és a 2040-es évig bezárólag.

De nem érjük be ennyivel: nyersanyagainkat fenntartható forrásból, regeneratív mezőgazdasági tevékenységgel szerezzük be. Ez 2030-re az összes nyersanyagunk 30%-át, 2040-re pedig teljes egészét érinti majd.

A ZERO ökológiai lábnyom vállalásunk elérése érdekében folytatott tevékenységeink további szén-dioxid-kibocsátással kapcsolatos előnyöket eredményeznek, amelyek hozzájárulnak a 2040-re vállalt karbonsemlegesség eléréséhez a teljes értékláncunkban.

 

 

CÉLJAINK SZÁMOKBAN 

2030

2040

  • A felhasznált nyersanyagok 30%-a regeneratív mezőgazdasági tevékenységből, fenntartható forrásból származzon. 
  • A felhasznált nyersanyagok 100%-a regeneratív mezőgazdasági tevékenységből, fenntartható forrásból származzon. 

MILYEN LÉPÉSEKET TESZÜNK A CÉL FELÉ?

Gazdálkodók és helyi közösségek támogatása

Gazdálkodók és helyi közösségek támogatása

Támogatjuk a gazdákat és a közösségeiket a fenntarthatóbb gyakorlatra való áttérésben, eközben biztosítjuk, hogy méltányos kompenzációt kapjanak erőfeszítéseikért

Együttműködés beszállítóinkkal

Együttműködés beszállítóinkkal

Együttműködés beszállítóinkkal és partnereinkkel a megújuló mezőgazdaság új normaként való elfogadása érdekében

A tudásba fektetünk

A tudásba fektetünk

Saját K+F-be (Kutatás + Fejlesztés) történő befektetés annak érdekében, hogy több ismeretet szerezzünk a megújuló gyakorlatok talajegészséget, biológiai sokféleséget és szénmegkötést elősegítő hatásairól

Küzdünk az eredményekért

Küzdünk az eredményekért

Vásárlóink és fogyasztóink oktatása a megújuló mezőgazdaság előnyeiről márkáinkon és söreinken keresztül

ZERO ÖKOLÓGIAI LÁBNYOM A GYAKORLATBAN

A fenntartható gazdálkodás előremozdítása innovációval

A koppenhágai Carlsberg Kutatólaboratórium tudósai 1876 óta kutatják a növénytermesztés tudományának határait a sörfőzés művészetének tökéletesítéséért. Ma a fenntartható mezőgazdaságra fókuszálva a Carlsberg tevékenységeivel kapcsolatos éghajlati kockázatok csökkentéért dolgoznak fáradhatatlanul.

Regeneratív gazdálkodás Finnországban

A karbonsemleges Sinebrychoff sörfőzdénkben előállított KOFF karácsonyi sör Finnország legnépszerűbb ünnepi söre. Egészen különleges árpából készítjük, amely regeneratív mezőgazdasági termelésből származik.

Még többre szomjazol?

Fedezd fel további ambícióinkat
ZERO csomagolási hulladék

ZERO csomagolási hulladék

Together Towards ZERO programunkat új ESG törekvésekkel bővítve Together Towards ZERO and Beyond-dá fejlesztettük, melyben a csomagolás is fontos szerepet játszik. Csomagolással kapcsolatos tevékenységeink céljául az teljes hulladékmentesség elérését tűztük ki. Új célkitűzésünk számos tevékenységet és mérföldkövet foglal magában a 2030-as és a 2040-es évig bezárólag.

ZERO felelőtlen alkoholfogyasztás

ZERO felelőtlen alkoholfogyasztás

Továbbra is teljesítjük a Together Towards ZERO kötelezettségvállalásainkat, beleértve a felelősségteljes magatartás ösztönzését márkáinkon, csomagolásunkon és helyi együttműködéseinken keresztül. De nem érjük be ennyivel.

ZERO baleset a vállalati kultúrában

ZERO baleset a vállalati kultúrában

Munkatársaink egészségének és biztonságának védelme minden munkatevékenység során alapvető érték vállalkozásunk működtetésében. Hiszünk abban, hogy minden baleset megelőzhető, és hogy a balesetmentes kultúra elengedhetetlen a biztonságos munkakörnyezethez.