Menü
SR2019_ZERO Accident Culture.jpg

ZERO

baleset a vállalati kultúrában

Célunk a balesetmentes vállalati kultúra megteremtése

 

A ZERO baleset a vállalati kultúrában törekvésünket korábbi ESG programunkban határoztuk meg, amely a Together Towards ZERO (TTZ) nevet viselte. Továbbra is teljesítjük a Together Towards ZERO kötelezettségvállalásainkat, beleértve az éves balesetmennyiség évről évre történő redukálását a balesetmentesség megvalósulásáig, melyet 2030-ra vállaltunk.

Munkatársaink egészségének és biztonságának védelme minden munkatevékenység során alapvető érték vállalkozásunk működtetésében. Hiszünk abban, hogy minden baleset megelőzhető, és hogy a balesetmentes kultúra elengedhetetlen a biztonságos munkakörnyezethez.

A ZERO baleset a céges kultúrában vállalásunkat az egészség és a biztonság prioritássá tételével tudjuk elérni. Az egészségügyi és biztonsági előírások betartása és a kockázatok csökkentése a vezetőink által mutatott példával kezdődik, és az összes munkatársunk bevonásával tud megvalósulni.

 

CÉLJAINK

2022

2030

  • A baleseti ráta csökkentése évről évre
  • A baleseti ráta csökkentése évről évre a 2030-as cél felé
  • ZERO kiesést okozó munkahelyi baleset 2030-ra

 

MILYEN LÉPÉSEKKEL HALADUNK A CÉL FELÉ?

Halálesetek és súlyos balesetek kiküszöbölése

Halálesetek és súlyos balesetek kiküszöbölése

A súlyos és halálos kimenetelű balesetek kiküszöbölése az Életmentő Programunknak való megfelelés biztosításával és hatékony vállalkozói irányítás révén

Az egészség és a biztonság prioritássá tétele

Az egészség és a biztonság prioritássá tétele

Az egészség és biztonság prioritássá tétele minden csapattagunk számára erős és hiteles vezetőségi, elkötelezettségi és visszajelzési programok, valamint hatékony egészségvédelmi és biztonsági kommunikáció révén

Folyamatos fejlődés

Folyamatos fejlődés

Egészségügyi és biztonsági teljesítményünk folyamatos fejlesztése a foglalkozási kockázatoknak való kitettség csökkentésével

BALESETMENTES VÁLLALATI KULTÚRA A GYAKORLARBAN

Biztonságos viselkedési tréningen való részvétel a Kínában dolgozó brand chamiponjaink részére

Célunk, hogy minden emberünk számára természetessé tegyük a biztonságot, függetlenül attól, hogy milyen szerepet töltenek be a Carlsbergnél.

Még többre szomjazol?

Fedezd fel a többi ambíciónkat
ZERO karbonlábnyom

ZERO karbonlábnyom

A Together Towards ZERO kötelezettségvállalásainkat továbbra is teljesítjük, ideértve a ZERO szén-dioxid-kibocsátásra vonatkozó célunkat sörfőzdéinknél, valamint a sör-lábnyom 30%-os csökkentését 2030-ig. De nem érjük be ennyivel: új célkitűzéseink közé tartozik a teljes értékláncunk karbonsemlegessé tétele 2040-re.

ZERO vízpocsékolás

ZERO vízpocsékolás

Folytatjuk utunkat a Together Towards ZERO programunkban meghatározott célok felé, a vízhatékonyság éves javításával és az iparágban vezető, 2,0 hl/hl vízfelhasználási céllal, miközben megtartjuk a sörfőzdékre vonatkozó 1,7 hl/hl-es célt a magas kockázattal érintett területeken. 

ZERO felelőtlen alkoholfogyasztás

ZERO felelőtlen alkoholfogyasztás

Továbbra is teljesítjük a Together Towards ZERO kötelezettségvállalásainkat, beleértve a felelősségteljes magatartás ösztönzését márkáinkon, csomagolásunkon és helyi együttműködéseinken keresztül. De nem érjük be ennyivel.