Menü

Together Towards ZERO & Beyond

 

A Carlsberg Group „Together Towards ZERO and Beyond” (TTZAB) programja a környezet, a társadalom és a vállalatvezetés (együtt ESG az environmental, social és governance szavakból eredően) témakörökben megfogalmazott, a Carlsberg és a társadalom szempontjából egyaránt kulcsfontosságú törekvésekből és célkitűzésekből áll.

Ezeknek a céloknak az elérésén munkálkodva, konkrét lépésekkel és kézzelfogható eredményekkel kerülünk egyre közelebb a 2030-ra és 2040-re kitűzött mérföldköveinkhez.

A TTZAB a Carlsberg válasza az olyan globális kihívásokra, mint az egyenlőtlenség, a klímaválság és a vízhiány, a társadalmunkban egyre inkább megfigyelhető egészséges életmódra irányuló törekvésekkel összhangban.

A program az átfogó vállalati stratégiánk részét képezi, és a Carlsberg szellemiségében gyökerezik: „Mi nem csak a jobb sörért, de azért is dolgozunk, hogy jobb jövőt hozzunk létre mindenki számára.”

Összegzésül: céljaink elérése érdekében arra törekszünk, hogy felelősségteljesen kezeljük tevékenységeink környezeti hatásait, miközben olyan intézkedéseket hozunk, amelyek a társadalom hasznára válnak. Beszállítóinkkal, ügyfeleinkkel, fogyasztóinkkal és a helyi közösségekkel együtt teszünk a klímasemleges jövőért.Ismerd meg céljainkat

A 2021-es Environment, Social and Governance (ESG) jelentés

Letöltés (angol)

CG_ESG2021_Cover.jpg

Fedezd fel a többi ambíciónkat angol nyelvű cikkekben is

Rethinking packaging with the Fibre Bottle

Rethinking packaging with the Fibre Bottle

Reducing our beer-in-hand carbon footprint means innovating across our packaging portfolio. And innovations are best achieved in partnership with other experts. The paper bottle company, Paboco, is helping us achieve breakthroughs in our Fibre Bottle project, developing the world’s first 100% bio-based beer bottle made from sustainably sourced wood fibres.

Carlsberg Group joins the Planet Pledge

Carlsberg Group joins the Planet Pledge

In 2021, we joined major consumer businesses and advertisers from around the world in signing up to the World Federation of Advertisers' Planet Pledge.

Alcohol-free beer on tap

Alcohol-free beer on tap

When people go out, they want to enjoy a great beer with friends but sometimes they don’t want to feel the effect of alcohol, especially when they’re driving. At Carlsberg we’re working with partners to ensure that wherever consumers find our beers they can choose alcohol-free brews – even on tap.

Olvass tovább angol nyelven