Menü
UFM_06.jpg

A Tuborg Alapítvány

Alapítvány a társadalomért

A Tuborg Alapítványt 1931-ben hozták létre a The United Breweries Limited (UB) megalakulásának 40. évfordulója alkalmából. Az alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy a civil társadalom, a magánszektor és a közintézmények közötti partnerségek támogatásával a társadalom javát szolgálja. 1931-es alapítása óta számos kezdeményezést támogatott Dánia-szerte a zene, a kultúra, a sport, az oktatás és az ipar területén.

A Tuborg Alapítvány célja a 2020-ban elfogadott stratégiával összhangban az, hogy támogassa a fiatalokat beilleszkedni a munka világába. Ennek keretében támogatja a fiatalokat olyan szervezeteken, projekteken és kezdeményezéseken keresztül, amelyeknek célja, hogy javítsák az esélyeiket egy szebb jövőről alkotott álmaik megvalósításában.

A Tuborg Alapítvány adományozási gyakorlata azon a meggyőződésen alapul, hogy a fiatalok jövőbeli álmai szorosan összefüggnek a karrierrel és a munkával kapcsolatos álmaikkal.

A Tuborg Alapítvány olyan projekteket is támogat, amelyek közelebb hozzák egymáshoz az ipart és a civil társadalmat. Ez a fókusz összhangban van J.C. Jacobsennek, a Carlsberg Sörgyár és a Carlsberg Alapítvány alapítójának eredeti elképzelésével, hogy támogassa a civil társadalmat.

1991. október 1-jén a Tuborg Alapítvány a Carlsberg Alapítvány független részlegévé vált, és a mai napig a Tuborg Alapítvány kapja meg a Carlsberg Alapítvány éves elosztási összegének 13%-át.

A Tuborg Alapítvány tevékenysége

 

A fiatalokra összpontosítva a Tuborg Alapítvány négy kategóriában nyújt támogatást:

munkaerőpiac, demokrácia, vállalkozói szellem és kreatív iparágak

Célkitűzések

A Tuborg Alapítvány célja a társadalmilag előnyös projektek előmozdítása és a dániai ipari tevékenységek kiemelt támogatása.

MÉG TÖBBRE SZOMJAZOL?

CARLSBERG CSOPORT

CARLSBERG CSOPORT

Azért főzünk, hogy egy jobb ma és még jobb holnap világát teremtsük meg

A Carlsberg Alapítvány

A Carlsberg Alapítvány

A sörfőzés és a kiváló kutatás közötti kapcsolat a Carlsberg Alapítvány DNS-ében rejlik.

Az Új Carlsberg Alapítvány

Az Új Carlsberg Alapítvány

Az Új Carlsberg Alapítvány egy magán és független művészeti alapítvány. A dániai művészeti kezdeményezések támogatására és megerősítésére tett törekvés áll az alapítvány tevékenységének a fókuszában.